Et bookingsystem, en Azure App

Danske Konferencecentre er en forening af over 100 møde- og konferencecentre, og vi tør godt skrive, at de er Danmarks mest seriøse sammenslutning af professionelle møde- og konferencecentre. I over 20 år har de hjulpet med at finde steder til konferencer, møder, events, firmafester osv. Ja! De er ”gamle”, men de står ikke stille. Konstant søger de at udvikle sig, så de kan levere den bedste service og de sjoveste arrangementer, både til deres partnere og kunder.

DKBS har effektivt digitaliseret kundebookningsprocessen – kerneprocessen er digitaliseret gennem en Azure udviklet webapp, med tilhørende fuld integration til hele Office 365 miljøet.

Kernen i løsningen er, at en kundeforespørgsel matches mod ca. 150 partnere (Hoteller og konference Centre), og at relevante kursuspartnere kan byde på kundeforespørgslen.

DKBS sammensætter 3 mulige tilbud til kunden inden for en time, og bookningen bekræftes gennem systemet og sendes til den partner som har vundet sagen.

 

Vores løsning, DKBS-BookOn ligger som en central hub. Med Microsoft dynamics (stamdata: Interne & Eksterne medarbejdere, Partner & kundedata, samt salgs aktiviteter) på den ene side, og et digitalt marketing system, samt webfrontend på den anden.

Alle data er lagt i sikkerhed i clouden!

Vores Azure App er hjernen i booking matrixen

Den er forbundet imod kunden som en almindelig hjemmeside: