Dokumenthåndtering med xRM·360

I 1958 startede murermester Anker Hansen en lille murer virksomhed i Frederikssund med én enkelt svend. I dag, mange år senere er ANKER HANSEN & CO. A/S en virksomhed i stærk vækst – en velkonsolideret og attraktiv aktør i entreprenørbranchen med mange spændende byggeprojekter bag sig. Alle udført med god byggeskik samt det gode håndværk for øje!

Håndtering af dokumenter er altafgørende for en entreprenør!

At arbejde aktivt med op til 20.000 dokumenter, er hverdag hos Anker Hansen A/S. Specielt når de arbejder på de store byggeprojekter, hvor mange forskellige aktører og interesser skal tilgodeses samtidig.

De mange forskellige medarbejdere, skal alle have mulighed for at genfinde dokumenterne og arbejde videre på dem. Når byggesagerne opdateres eller deles internt som eksternt, så er dokument versionens metadata naturligvis et kritisk krav.

En samtidig backup version og tårnhøje krav til sikkerhed, er ikke kun et krav fra vores kunde, det er et lovkrav som under ingen omstændigheder må kompromitteres.

Dokumenter fra 3.parts aktører som advokater, akitekter og tilsynsførende, skal arkiveres under rette sag og den enorme mængde af data, skal gemmes for eftertiden.

Udgangspunktet for Anker Hansen er kernen i vores xRM·360 løsning!

Løsningen er baseret på Office 365 + SharePoint online. Den er integreret med hele Office pakken (-og Outlook).

Den kan håndtere det store antal dokumenter som kræves… og med Azure har vi fuldstændig styr på både sikkerhed og rettidig omhu!