Om os

Hvad begyndte som én løsning til et behov for en dansk C20 virksomhed, er i dag vokset til vores position som udbyder af standard løsninger.

Vores flagskib er uden tvivl ITSM360. En unik ITSM-løsning baseret på SharePoint og Teams, og løsningen er i dag implementeret hos kunder i USA, Canada, Tyskland, Schweitz m.m.

I løbet af 2018 og 2019 har vi udvidet vores løsningsområder til at omfatte dokument og sagsbehandling og senest GDPR-drifts løsning.

Vores organisation

Fordi vi har globale kunder, så kan vi tilbyde 24X7 support på vores løsninger. Måske ikke dansksproget, idet vi har medarbejdere i Litauen og i Indien hvor vi har to datterselskaber.

Vi har en rigtig god blanding af dygtige unge IT-talenter og erfarende proceskonsulenter, som har arbejdet med IT-drift, forvaltning og ikke mindst projektledelse og innovation. Det betyder, at vi skaber forretningsresultater baseret på Microsoft teknologi for vores kunder.

ITSM360

Vi er ikke de største, men vi er gode til det vi laver på grund af flere faktorer…

Vores globale succes med ITSM360 viser, at behovet for at koble mennesker, teknologi fra Microsoft og ikke mindst anerkendte internationale rammeværk som ITIL sammen er stort.

Men endnu mere vigtigt er det, at implementeringsprocessen for et standardværktøj fungerer – ellers bliver løsningen forsinket, sprænger budgetrammen og i sidste ende betyder det en dårlig start på noget som skulle have været godt.

Med andre ord, hos os får du faglighed fra start til slut. Ikke bare i en løsning, men også hvordan den forankres.

Tina Sønderup Heinze, CEO hos Cloud Mission, ITSM Company

JMA

Vil du høre mere om hvordan hverdagen kan blive effektiv hos dig, og hvordan en standardløsning vil fungere i din virksomhed?

Ring til mig på telefon +45 53 70 32 44 eller send mig en mail.

Jonathan Matshofsky
Sales Executive/Cloud Mission (ITSM Company)