Kontakt os

Vi vil ITIL

Kontakt os om digital transformation

og glem alt om silo baseret IT

Glem alt om silo baseret IT. Fremtiden er Cloud IT – som er en værdiskabende operationel teknologi (OT).

Vi er klar til at udnytte det fulde potentiale i teknologi fra Microsoft, hvor vi arbejder med udvikling af forretningskritiske løsninger baseret på MS-Azure – vi bistår også med administration og optimering af øvrige Microsoft 365 komponenter.

Vi leverer cloud rådgivning og udviklingskapacitet til vores kunder.

Vi sikrer, at potentialet i Microsofts cloud teknologi bliver til målbar virksomhedsværdi.

Vores spidskompetencer er:

  • Microsoft 365
  • SharePoint
  • Teams
  • Forretningskritiske løsninger baseret på MS-Azure
Kontakt os

Vores virksomhed

Vi holder til i Lyngby nær København – og inviterer gerne til en kop kaffe og drøftelse af dine behov, og hvordan vi kan adressere dem. CloudMission er vores hovedselskab – og følgende selskaber ejes 100% af ejerkredsen:

ITSM-Company Markedsføring og udvikling af software værktøjet ITSM-360, som er en international førende SharePoint Online baseret IT Service Management løsning.

UAB WP Production Registeret i Vilnius, Litauen – De er ansvarlige for SharePoint udvikling og de tekniske tilpasninger af vores løsninger

CM4IT Registeret i Hyderabad, Indien – Produktionsselskab for kundespecifikke MS-Azure løsninger

VELKOMMEN

Interesseret i en karriere?

Cloud Mission er et dejligt sted at arbejde! Vi passer godt sammen fordi vores grundværdier er ens og fordi vi alle konsekvent tænker “professionalisme først”. Vi vil utrolig gerne implementere de gode forandringer og vi arbejder hver dag på at bibringe vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger fornuftige værktøjer, som gør vores hverdag endnu bedre.

Vi byder velkommen til talentfulde medarbejdere på vores kontorer i Danmark, New York, Hyderabad & Vilnius -også potentielt som fjernarbejde.

Interesseret i et partnerskab?

Er du selvstændig Microsoft Partner eller måske en lidenskabelig ITSM nørd? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har potentielle kunder over hele verden, der netop beder om sådan én som dig.

Vi har netop startet den første indsats i et rigtigt partnerprogram, og vi kan love dig vores fulde støtte og motivation hele vejen igennem.