ITSM_360

Drives din IT-afdeling som en forretning?

Drives din IT-afdeling som en forretning? – for det er kravet til den moderne IT-afdeling i dag. Er man ikke i stand til dette, vil det medføre at organisationen mister sin konkurrenceevne og bruger for mange omkostninger på IT-drift, software investering og forvaltning.

Den digitale transformation

Den digitale transformation i ”forretningen” er ofte drevet af innovative ledere/medarbejdere uden for IT, som ved, at der skal automatiseres og digitalises for at sikre at ens virksomhed på sigt.

Alt for mange ledere har i virksomheder det indtryk, at IT-afdelingen ikke kan følge med, er en stopklods for virksomhedens udvikling m.m. Er dette cases for Jer, vil en cloud-strategi være den helt rigtige – der er faktisk ingen alternativer inden for en økonomisk fair ramme.

Omvendt, leverer man services og er i stand til løbende at forbedre de digitale services til organisationen er det godt.

Her vil infrastrukturens-strategien og din governance/ITSM være spot on.

Det tager tid

Udviklingen fra en ”EDB-afdeling” til at drive IT som en forretning, tager tid -men det er ikke svært. Det kræver mod, nye værktøjer og den rigtige strategi.

Vores bud og services er:

  • Indførsel af en Cloud-strategi/platform (den er sikker, den er skalerbar, den er bredt understøttet i industrien, der er masser af cloud apps)
  • Drop ikke ITIL helt – brug visionerne om et servicekatalog, automatisering af dine services hvis muligt, vær tæt på dine kunder
  • ROI på alle aktiviteter – indførsel af IT-Governance og ITSM-systemer som giver mulighed for dele omkostninger ud på services

Kendt brugergrænseflade. Brug af Teams og SharePoint (med Microsoft UI Fabrics) betyder nem brugeroptagelse for alle.

Nem installation og styring af dine processer, brugere og enheder. Giver dig mere tid til at fokusere på din forretning og IT-servicestyring.

ITSM-360 er baseret på en anerkendt samarbejdsplatform. Det giver dig konkrete fordele ved samarbejde, deling og kommunikation.

Det handler ikke om at demonstrere værdi for forretningen

-men om at levere værdi!

  • Vær synlig – gem dig ikke bag en self-service portal
  • Indfør BRM (Business Relationship Management)
  • Deltag positivt i digitaliseringen

Mere information:

Gode artikler om “Run IT like a business”:

ITSM.TOOLS – 7 gode råd

Gartner Group  6 pillars

VÆRDI

ITSM_360 Drives din IT-afdeling

Eksempler på vores arbejde,

hvor vi kan bistå Jer med tilsvarende

Foss, Hillerød

Med udgangspunkt i vores standard Service Management løsning (ITSM·360), har Foss tilpasset denne til styring og kontrol med underleverandører.

ITSM-360 Anbefaling

At INTERNATIONAL POTATO CENTER -CIP we have started deploying ITSM-360 for our global IT service management.